Στην πιο γραφική πευκόφυτη παραλία των Ροβιών, μέσα σε κτήμα βιολογικής καλλιέργειας, που η έξοδός του βρίσκεται σε απόσταση είκοσι μόλις μέτρων από το κύμα, ενοικιάζονται πεντακάθαρα και πλήρως εξοπλισμένα στούντιο (κουζίνα, μεγάλο ψυγείο, ιδιαίτερο λουτρό, TV, πρόσβαση στο διαδίκτυο, κλιματιστικό, ανεμιστήρας οροφής).
Χάρη στον προσεγμένο προσανατολισμό του συγκροτήματος, τα διαμπερή στούντιο είναι πολύ φωτεινά και δροσερά όλη τη μέρα, ενώ η θέα από τις ευρύχωρες βεράντες τους μοναδική, τόσο προς το βουνό όσο και προς τη θάλασσα.
Ελάτε να απολαύσετε μαγευτικά δειλινά και πανσέληνους σ'ένα πολύ ήσυχο περιβάλλον, μακριά από τη βοή και την κίνηση, καθώς βρισκόμαστε περίπου ένα χιλιόμετρο - δεκαπέντε λεπτά με τα πόδια και τρία με το αυτοκίνητο - από το κέντρο των Ροβιών, όπου μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας, να γευματίσετε ή να κάνετε τις βασικές σας προμήθειες .
Επίσης, βρισκόμαστε εννέα μόλις χιλιόμετρα από τη γραφική Λίμνη, όπου μπορείτε να πεταχτείτε για βόλτα ή καφέ, αλλά και να κάνετε ακόμη πιο συστηματικά ψώνια στην οργανωμένη αγορά της.
Ιδανικός προορισμός για οικογένειες με μικρά παιδιά - λόγω της ασφάλειας που προσφέρει ο περιφραγμένος χώρος του κτήματός μας και του ότι δεν έχει κανείς να διασχύσει κεντρικό δρόμο για να πάει στην παραλία - αλλά και γενικότερα για άτομα που επιζητούν ησυχία, ηρεμία  και πραγματική ξεκούραση στις διακοπές τους.
Με το αυθόρμητο χαμόγελό μας, θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναστασία και Μιχάλης